Hosted Exchange

Doordat het moderne werken steeds flexibeler en efficiënter uitgevoerd wordt, is het ideaal als het beheer van uw agenda en e-mail hierin mee groeit. Hosted Exchange van IT-Solved heeft diverse handige elementen, waardoor u tijd kan besparen met het snelle en moeiteloze beheer van e-mail en agenda.

Door middel van het inloggen op uw Hosted Online Werkplek, kunt u gemakkelijk bij uw e-mail en agenda. IT-solved.nl biedt u meer dan dit. Of u nou onderweg bent, op een beurs staat, bij een klant bent, achter uw bureau zit, thuis werkt: via verschillende apparaten heeft u bij IT-solved altijd toegang tot uw gegevens van Exchange. Het grootste voordeel is dat u altijd en overal bij deze gegevens kan, indien u beschikking heeft over een internetverbinding.

Gebruikers Start Basic Normal Pro
Aantal gebruikers 1 1 1 1
Schijfruimte mailbox 500 MB 2.500 MB 5.000 MB 10.000 MB
Exchange 2013 check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr
Dagelijkse back-up check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr
Extra veilig check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr check_mark_blue_image_500_clr
Basisprijs € 3,99
per maand
(Gratis bij
een werkplek)
€ 4,99
per maand
€ 6,99
per maand
€ 7,99
per maand
       
Functie aanweizg
SSL encryptie check_mark_blue_image_500_clr
Anti-spam oplossing check_mark_blue_image_500_clr
Anti-spam check_mark_blue_image_500_clr
IMAP/POP3 check_mark_blue_image_500_clr
Pushmail check_mark_blue_image_500_clr
Webacces (OWA) check_mark_blue_image_500_clr
Meerdere domeinen check_mark_blue_image_500_clr
Agenda delen check_mark_blue_image_500_clr
Contacten delen check_mark_blue_image_500_clr
Mailbox delen check_mark_blue_image_500_clr
Mobiele apparaten check_mark_blue_image_500_clr
Controlepaneel check_mark_blue_image_500_clr
Uitbreidbare schijfruimte check_mark_blue_image_500_clr
Globale adressenlijst check_mark_blue_image_500_clr

Aangezien IT-solved op een professionele manier met de klanten meegroeit zijn er dezelfde mogelijkheden van uw e-mail en agenda voor uw PDA, smartphone, laptop, pc of tablet. Middels een simpele synchronisatie heeft u op al deze apparaten snel toegang tot uw e-mail en agenda.

Bent u bijvoorbeeld bij een klant en moet er een vervolgafspraak gemaakt worden, kunt u deze eenvoudig in uw agenda van uw smartphone zetten. Vervolgens zal uw agenda ook up-to-date zijn als u weer inlogt op uw Online Werkplek. Om belangrijke e-mailberichten niet te missen, is het bij Hosted Exchange tevens mogelijk om gebruik te maken van pushberichten. Maak Uw Online werkplek compleet met de vele voordelen van Hosted Exchange van IT-solved.

Hosted Exchange

  • Hoeveel opslagruimte heb ik nodig op mijn Hosted Exchange account? Dit is afhankelijk van de hoeveelheid e-mail die wordt verstuurd en ook van het aantal bijlagen dat te vinden is in deze berichten. Mocht u te weinig opslagruimte hebben kan erop een later tijdstip altijd worden uitgebreid.
  • Kan ik Hosted Exchange gebruiken op mijn Online Werkplek? Hosted Exchange kan prima worden gebruikt op een Online Werkplek. Wij raden dit zelfs aan, omdat het zeer prettig en eenvoudig is in het gebruik.
  • Kan ik Hosted Exchange op mijn mobiele telefoon toevoegen? Dit is inderdaad mogelijk. Afhankelijk van het toestel kunnen de functies wel verschillen. Het wordt dan o.a. mogelijk om uw e-mail, agenda en contacten te beheren op uw mobiele telefoon.
  • Kan ik mijn contacten opslaan in Hosted Exchange? Hosted Exchange beschikt over een adresboek. Hier kunt u al uw contacten in opslaan.
  • Wat kan ik allemaal op mijn mobiele telefoon inzien? Dit is afhankelijk van het toestel dat wordt gebruikt. Op de gemiddelde smartphone kunnen in ieder geval de e-mailberichten, agenda en contacten worden ingezien en beheerd worden.